DIGITAL MARKEDSFØRING

Mød vores kompetente digitale online team… Vi er et digitalt bureau, som hjælper med alt fra content produktion, social media, online annoncering, søgeordsoptimering, webdesign og udvikling af en ny hjemmeside – til en samlet digital strategi.

VÆKST GENNEM DIGITAL UDVIKLING

Udnytter I jeres fulde digitale potentiale?
Arbejder I strategisk med online markedsføring?
Vi hjælper jer med alt fra web design og udvikling af jeres nye hjemmeside til mere trafik gennem SEO, SEM og sociale medier samt produktion af lækkert content, der engagerer kunderne.

DIGITALT POTENTIALE?

Inden der tages hul på ny digital udvikling kræver det en klarhed om ens virksomheds digitale tilstand og indsigt i hvilke tiltag giver mest værdi pr. brugt krone.

IDVISION tilbyder at lave en omfattende digital potentialeanalyse.
Med en digital potentialeanalyse får I en klar anbefaling af, hvor I har uudnyttet potentiale. Analysen giver et her-og-nu billede af, hvordan jeres virksomhed klarer sig online. Efterfølgende kommer vi med konkrete anbefalinger til, hvordan vi sammen kan løfte jeres digitale kommunikation.

✓ Her-og-nu billede af jeres digitale tilstedeværelse
✓ Anbefalinger til, hvordan I får flere salg
✓ Spar penge på jeres eksisterende annoncering
✓ Løft jeres forretning digitalt
✓ Klar handlingsplan med digitale tiltag

DIGITAL STRATEGI

En digital strategi tager udgangspunkt i virksomhedens strategi.
Den digitale strategi skal således bruges til at forstærke virksomhedens strategi.
Vil det f.eks. være muligt at forbedre din relation og salg til dine nuværende målgrupper?
Vil det være muligt at få nye målgrupper ved at arbejde på flere eller andre digitale platforme? Hvilke medier vil du bruge i den kanalstrategi? Hvilken type indhold og stil skal dit indhold have for at det rammer dine målgrupper mest effektivt, osv. Der er meget der skal afklares inden en digital strategi kan fastlægges.

IDVISION har de kompetencer der gør det nemt for dig at få en solid digital strategi der skaber vækst. Ønsker I flere besøgende på jeres hjemmeside fra søgemaskiner som Google og Edge?
Vi hjælper jer med at optimere jeres hjemmeside ved at arbejde strategisk med SEO (søgemaskineoptimering) og derigennem skaffe flere besøgende til jeres hjemmeside.

SEARCH ENGINE MARKETING (SEM)

Med Google Ads har I mulighed for at gøre brug af betalte annoncer i søgemaskinen.
Google Ads kan være en afgørende faktor i jeres leadgenerering på jeres hjemmeside.

Synlighed på sociale medier

Ønsker I at fange jeres målgruppe på sociale medier?
Vi rådgiver jer til den bedste markedsføring på f.eks. LinkedIn, Facebook, Instagram.

WEBDESIGN OG UDVIKLING

WEBDESIGN

Den digitale kundeoplevelse er hjertet i alt det, vi gør.
Vi er et digitalt bureau, som kombinerer forretningsforståelse og brandstrategisk rådgivning med digital strategi til et design der skaber mere værdi til jeres virksomhed.

WEBUDVIKLING

Når nye web-systemer udvikles skal det gøres så det bidrager positivt til udviklingen af ens forretning. IDVISION har fokus på at bygge det der matcher jeres behov men med en åben arkitektur som gør at jeres forretning også digitalt er parat til fremtiden.

DIGITALE CASES

Her kan du se nogle cases på vores arbejde inden for digital marketing.